Ar det mojligt att finn en partner forut livet?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ar det mojligt att finn en partner forut livet?

Hitta en stabilt par det ar sjalvfallet nagot som vi allihopa vill klara. Alltemellanat och genom flertal relationer har vi lart oss att karlek ej alltid racker eller inte svarar pa alla problem. Leva och samexistens ar fulla av liten detaljer som bygger upp dessa relationer: empati, deltagande, vanskap, lyssnande eller lita.

Sa ar det mojligt att finn en livspartner? Och an mer, baksida av underben kan vi foreta for att bega vart aktuell forhallande stabilt ovanfor tiden? Det finns ingen magiskt recept Det kan tillampas kungen allihopa par, darfor varje och en inneha sitt eget rymden fran behov och ambitioner. Det finns ej heller nagra perfekta par. Men det ar mojligt att forsta vilka aspekter vi kan leta efter hos en person och vilka dimensioner som gynnar stabiliteten i vart karleksforbindelse.

Partner for Life: A Romantic Vision?

Nog ar det en romantisk vision och i dessa nya tider ar idealet ifall alltid karlek ej langre trovardigt, men fjarran ifran den nittonhundratalets bild kan vi ge den enkla sikte att bli mossig med personen vi alskar. Att dividera en bra bit av var existens kungen ett tillfredsstallande och helt satt ar nagot logiskt och forstaeligt som vi allihopa stravar efter. Och kanske ar den sanna karnan hos romantikerna dar. Tillika om vi till etiketten “evig karlek” bor addera andra mer genomforbara, sasom “dagligt arbete”, “dialog”, “respekt”, “harmoni”, “humor” eller “fortroende”, nodvandigt for karlek ar underhalls dag efter dag. Och det ar att fordelarna med att ha en stabil och ihallande partner kvar tiden ar flera:

  • Vart resesallskap: Att spira personligen och fysiskt med likadan person ger oss manga fordelar i var tillvaro, i och med vi delar tankar och sorg, hobbyer, sorger och munterhet etc. tills vi blir var originell halft, ett primar support som kan ge oss garanti och lagom.
  • Kanslomassig och sentimental jamviktslage: Kanske finns riktig salighet har. Att hitta en person som ger oss egen sinnesro ar betydelsefullt forut manniskan. En fasthet utan kanslomassiga upp- och nedgangar, utan pauser och utan distansering far oss att uppfatta oss mer sjalvsakra. Ett kraftfull band ar det basta beviset gallande karlek.

Hitta en partner pro livet

Om du aven fortsattningsvis inte inneha hittat din andra halv, vi visar dig nedan va du bor ta hansyn till. Hur som helst, om du ar en fran dem som redan har en partner utbredd din sida, kommer dessa nycklar att presentera dig vilka broar som starker hallbarheten. Ar ej svar. Det ar ej heller ett svar romantiskt substrat att klara. De valetablerade par de tar hand om och arbetar sin relation varje dag. Men lat oss glo noggrann gallande det:

  • Det vet hur man uttrycker, kommunicerar, lyssnar och skrattar: dessa aspekter ar basal. Vi kan idka samlag nagon, men ifall han inte kan kommunicera sina tankar till oss, pro att uppriktigt formedla oss baksida av underben hans behov, hans problem, hans ambitioner och besvar ar, blir det kopiost komplicerat att klara i vart forhallande. Fortroende bygger gallande vanskap, och det ar en nodvandig underlag. En karlek utan vanskap och utan medverkan kommer ej att vara en sann karlek. Sinnet forut humor ar utan tvekan centralt, flabba ar en viktig stolpe pro frojd och dag till dag, det ar en injektion fran optimism pro att relativisera problem.
  • Battre mogna manniskor med formagan att bilda sig: ifall vi ??startar en relation med en osaker person som ej vet hur man vardesatter sig sjalv, med fruktan och med lagt sjalvkoncept, ar det nastan omojligt forut vart proportion att halla forut lange. Och ifall det utfor det, om detta karleksforbindelse fortsatter att uppratthallas kvar tiden, gor det det generellt till kopiost hoga kostnader. Osakra folk med ledsen sjalvkansla projicerar mycket sin tveksamhet och tvivla kungen forsvinna partners. Det ar i de ogonblick enar till exempel svartsjuka och problem upptrader. Vi maste hitta folk som oppnar fonster forut oss och ej stanger dorrar. Det ar angelaget att erinra.
  • En person med ett inre liv och som delar eller respekterar dina hobbyer: Det koper i grund om att ga forbund. Att njuta av synonym hobbyer med din partner utfor bandet strat, fullborda utmaningar och uppna mal. Men forutom att avskilja tid sallskap ar det samt nodvandigt for var och en fran de par att ha sitt eget svangrum, sitt eget portal liv. Att finn en partner pro livet innebar aven att expandera och mogna tillsammans, eftersom ar snappning av webbplatsen det ocksa centralt att du har dina egna intressen och hobbyer, de som far oss att vaxa som individer och berika oss med vara egna personliga och professionella prestationer. Det ar pa grund av nodvandigt att det finns ett gemensamt svangrum som ett par, men ocksa en individ och sitt eget.

Ar det mojligt da finn ett par evigt? Det ar det sannerligen. Stabila och lyckliga par hittar sitt eget recept varje dag pro att rusta sitt personliga band. Undantagen karleken ar de andra dimensioner som namns har nodvandiga som underlattar tillvaron. For att hitta dem tvingas du bara ha talamod . och vara alert.

Hela vagen till artikel: Bezzia » Psykologi och par » Relaciones » Ar det mojligt att finn en partner pro livet?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.