Vilken ar synen gallande antalet sexpartners en partner haft?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vilken ar synen gallande antalet sexpartners en partner haft?

Hur flertal folk ligger en person med i medeltal under sin livstid? Det ar en forfragan som bade ar fangslande och svar att genmale pa. Det inneha anda genomforts mangder fran undersokningar som syftar till att svara kungen just den fragan. Hur flera folk ligger den genomsnittlige svensken med? Det ar nagonting vi kommer skrida in kungen i den arme artikeln, och vi kommer aven diskutera hur det genomsnittliga antalet sexpartners forandrats ovanfor tid.

Sexlivet pro svenskar

Hur ligger det da i sjalva verket till med antalet sexpartners for den svenska befolkningen? Inizio gjorde en undersokning 2018 och i den framgick det att en genomsnittlig svensk har haft 15,3 sexpatners. Den siffran kom Inizio fram till utifran intervjuer med 3476 olika personer. De personer som blev intervjuade varenda allihopa ovanfor 16 ar och man forsokte lite ett sa brett fundament som mojligt.

Skillnader mellan kvinnor och hanar

Det finns skillnader kring antalet sexpartners utifran kon. Aftonbladet gjorde en undersokning pro ett par ar sedan och den visade att kvinnor hade haft 11,7 olika partners, medan mannens siffra var 14,7 i medeltal. Som stadse behover man ju filosofera pa att det har ar ett genomsnitt och att dylika undersokningar inte tar beaktande till sexuell laggning eller alder.

Va paverkar antalet sexpartners?

Det finns manga faktorer som paverkar hur flera sexpartners en manniska inneha under sin livstid. Kungen likadan metod som det ar normalt att en person som lever som ledig och utforskar sitt liv nar hen ar ung vuxen kan ha 200 sexpartners sa ar det ocksa identiska vanligt att en person som lever i forhallanden, antingen ett eller flertal, inneha farre an 10 sexpartners. Det ar namligen centralt att komma ihag att det inte finns nagonting som ar battre eller samre. Hur sa som kan raknas som vanligt varierar utifran livssituation.

Det finns otaliga foremal som kan ha en inflytande kungen hur flera personer det blir som man kommer placerad med under sin livstid. Till dessa hor bland annat religion, kultur och vilken attityd ens grannskap har till sex.

Kungen synonym satt som man tagit ordna kungen hur otaliga personer en individ haft sex med i medel har man ocksa undersokt vilket antal fordom partners andra tycker ar acceptera. Det visade sig att bade hanar och kvinnor menar att omkring tio personer ar helt rimligt. Inneha en person haft sex med farre personer an sa finns en risk pro att den traffa som oerfaren, men ifall nagon har legat med fler kan de istallet ses som pro losslappta.

Det verkar samt som att bade hanar och kvinnor tycker likadant i fragan ifall fordom sexpartners. Flertalet onskar att deras partner inte ska ha legat med fler an 20 personer. Det har ar nagot som forskare menar inneha att gora med att synen pa sex har forandrats. Hade man gjort samma besiktning pro 50 ar darefter hade svaren med storsta rimlighet varit egendomlig. Da onskade man hellre att ens partner inte skulle ha haft andra sexpartners. Kort och gott kan man beratta att vi inneha blivit mer liberala och gratis i var relation till sex.

Svenskar jamfort med andra

Vi i Sverige ligger nagot hogre jamfort med andra lander ifall man ser till antalet personer den genomsnittliga individen har sex med under sin livstid. Det globala genomsnittet ligger kungen dryga 9 personer, men vi i Sverige har alltsa nagot hogre medeltal an sa. Vart att yppa Costa Rica kvinnor i det har fallet ar att det anda finns intressanta skillnader. Vi i Norden verkar placerad mer an andra, men jamfor man exempelvis Sverige med Norge sa ar norrman de som har allra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.